Mobigen Yaz Stajı Başvuruları Açıldı

Mayıs 16, 1:45 ös

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü staj başvuruları açılmıştır.

İstanbul Kültür Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü yaz stajı başvuruları açılmıştır.

Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin, başvuru formunu doldurup  28 Mayıs 2018 tarihine kadar h.ozbasak@iku.edu.tr adresine yollamaları beklenmektedir.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü yaz stajı başvuru formu e

Sıkça Sorulan Sorular

Kanser Moleküler Biyolojisi, Nörodejeneretif Hastalıklar ya da Bitki Biyoteknoloji alanlarından birisini yazmanız gerekmektedir.
Böyle bir zorunluluk bulunmamaktadır. Yaşam bilimleri alanında öğrenim gören öğrenciler başvurabilir.
Staj süresi en az 2 hafta olmalıdır.
Başvurular son başvuru tarihinden sonra değerlendirilecek olup; Mayısın son haftası buradan duyuru olarak yayınlanacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 16:38