5. Psikoloji Mezunları Paneli

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Psikoloji Bölümü, 17 Nisan Salı günü 5. Mezunlar Paneli'ni gerçekleştirdi.

Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen İKÜ Psikoloji Mezunları Paneli 'nin 5.’si bu yıl 17 Nisan Salı günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda, 2011 yılı mezunumuz Burcu Doğaner ve 2015 yılı mezunumuz Reyhan Özer’in katılımıyla gerçekleşti.

Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Melis Seray Özden Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, İstanbul Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Koruyucu Aile Birimi’nden Uzman Psikolog Burcu Doğaner ve Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde Psikolog olarak görev yapan Reyhan Özer, alanda edindikleri tecrübeleri öğrencilerimize aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 16:40