İngiliz Dili ve Edebiyatı Kariyer Günleri

İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, eski mezunlarımızın katılımıyla İngiliz Dili ve Edebiyatı Kariyer Günleri etkinliğini düzenledi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, 5 Nisan Perşembe günü İngiliz Dili ve Edebiyatı Kariyer Günleri etkinliğini düzenledi.

İkincisi düzenlenen kariyer günlerine, eski mezunlarımızdan Özel Dilko Koleji İngilizce Öğretmeni Cem Elverdi, Florya Final Lisesi İngilizce Öğretmeni Lara Taşçıyan, Eurasia Business and Economics Society’de editor yardımcılığı ve konferans organizatörlüğü yapan Merve Erdemir ile Business Network International’da yönetici asistanlığı ve organizasyon sorumluluğu görevlerini üstlenen Ilgın Acar katıldı. Etkinlikte, eski mezunlarımız çalışma hayatlarındaki tecrübeleri öğrencilerimizle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 16:39